Investeer in bewezen ondernemers in ontwikkelingslanden

Lendahand is een crowdfunding website, mét AFM vergunning, waar je kunt investeren in ondernemers in ontwikkelingslanden. De bedrijven kunnen uitbreiden en jij ontvangt 3-6% rente op jaarbasis. Investeren kan al vanaf €50.


Ontvang nu €25 euro gratis op je 1e investering!*


*LET OP: de €25 korting ontvang je automatisch bij het afrekenen van een 1e investering. De korting is niet geldig met andere kortingscodes.

Bepaal waar je geld naartoe gaat

Ons ervaren team selecteert bewezen ondernemers die op zoek zijn naar financiering om te kunnen groeien en waar wij in geloven. Jij bepaalt zelf welke van deze projecten je wilt crowdfunden.

Kies hoe jouw geld kan helpen

Op basis van jouw interesses en wat jij belangrijk vindt, kies je een project om te crowdfunden. Bijvoorbeeld een nieuwe machine voor een bedrijf of schone energie voor een familie.

Zie direct jouw impact

Help mee met het verbeteren van levensomstandigheden in opkomende landen en bouw aan een duurzaam financieel systeem.

Elke 6 maanden ontvang je terugbetalingen (plus rente) over jouw investering!


Je kan kiezen voor terugbetalingen naar jouw bankrekening of om het geld opnieuw te investeren in een ander project.  Hiermee creëer je nog meer impact!

Een duurzame investering met rendement

Winnaar IEX Gouden Stier 2018

Het jury-rapport: 

"Lendahand combineert een gezonde focus op risico en rendement met een al even gezonde dosis idealisme. Het platform doet als social lender vernieuwende dingen en verdient daarmee terecht de titel van Crowfundingplatform van het jaar 2018.

Lendahand in de media

Doe meer met je geld en creëer impact

Binnen 5 minuten een betere toekomst voor jezelf en de wereld.

Lendahand © 2018 | Conradstraat 38, Rotterdam, The Netherlands | KVK: 55711766