Start nu

Investeer in bewezen bedrijven in ontwikkelingslanden

*LET OP: de kortingscode INVESTEERDERS2020 kun je pas invullen nadat je een volledig account hebt aangemaakt op de website en een 1e investering gaat doen.

Lendahand is een crowdfunding website waar je kunt investeren in ondernemers in ontwikkelingslanden. De bedrijven kunnen uitbreiden en jij ontvangt 3-7% rente op jaarbasis. Investeren kan al vanaf €50.


Speciaal voor bezoekers van Investeerders.nl €25 gratis bij de 1e investering!*  Gebruik code INVESTEERDERS2020Bepaal waar je geld naartoe gaat

Ons ervaren team selecteert bewezen ondernemers die op zoek zijn naar financiering om te kunnen groeien en waar wij in geloven. Jij bepaalt zelf welke van deze projecten je wilt crowdfunden.

Kies hoe jouw geld kan helpen

Op basis van jouw interesses en wat jij belangrijk vindt, kies je een project om te crowdfunden. Bijvoorbeeld een nieuwe machine voor een bedrijf of schone energie voor een familie.

Zie direct jouw impact

Help mee met het verbeteren van levensomstandigheden in opkomende landen en bouw aan een duurzaam financieel systeem.

Elke 6 maanden ontvang je terugbetalingen (plus rente) over jouw investering!


Je kan kiezen voor terugbetalingen naar jouw bankrekening of om het geld opnieuw te investeren.  Hiermee creëer je nog meer impact!

Een duurzame investering met rendement

Winnaar IEX Beste Crowdfunding platform 2018 & 2019

Het jury-rapport: 

“Uiteindelijk wist Lendahand te winnen op basis van de sterke prestaties op het gebied van groei, kosten, transparantie en doorontwikkeling van de dienstverlening in 2019. Daarmee prolongeert Lendahand terecht de titel Crowdfundingplatform van het jaar.”


Al meer dan 5.000 investeerders investeren met impact via Lendahand

Doe meer met je geld en start vandaag nog

Binnen 5 minuten een betere toekomst voor jezelf en de wereld.

Lendahand © 2020 | Eendrachtsplein 2, Rotterdam, The Netherlands | KVK: 55711766