Investeer in bewezen ondernemers in ontwikkelingslanden

Lendahand is een crowdfunding website waar je kunt investeren in ondernemers in ontwikkelingslanden. De bedrijven kunnen uitbreiden en jij ontvangt 3-6% rente op jaarbasis. Investeren kan al vanaf €50.


Speciaal voor bezoekers van Investeerders.nl  nu €25 gratis bij de 1e investering!*  Gebruik code INVESTEERDERS2019*LET OP: de kortingscode INVESTEERDERS2019 kun je pas invullen nadat je een volledig account hebt aangemaakt op de website en een 1e investering gaat doen.

Lendahand in de media

2. Kies een project

Bij elk project staat de looptijd van het project vermeld, de rente en de leningnemer. Kies het bedrag dat je wilt investeren (vanaf €50) en betaal via iDeal of creditcard. Zo simpel is het! 

3. Maak impact

De gekozen ondernemer kan met de verkregen lening zijn of haar bedrijf laten groeien. Zo kunnen er meer mensen worden aangenomen of kunnen gezinnen toegang krijgen tot basisvoorzieningen.

4. Ontvang terugbetalingen

Elke 6 maanden ontvang je jouw investering in gelijke delen terug. Loopt een investering bijvoorbeeld een jaar, dan krijg je dus twee keer een even groot bedrag terug, inclusief rente. 

Maak nu een account aan, geheel vrijblijvend

Het duurt maar een paar minuten én je ontvangt alvast notificatiemails als er een nieuw project op de website van start gaat! 

Winnaar IEX Gouden Stier 2018

Het jury-rapport: 

"Lendahand combineert een gezonde focus op risico en rendement met een al even gezonde dosis idealisme. Het platform doet als social lender vernieuwende dingen en verdient daarmee terecht de titel van Crowfundingplatform van het jaar 2018.

Al meer dan €45.000.000 geïnvesteerd

Meer dan 4.000 investeerders uit 40 landen zijn je al voorgegaan, dit zijn hun ervaringen:

Start vandaag nog met impact investeren en

bestrijd armoede.

Lendahand © 2018 | Conradstraat 38, Rotterdam, The Netherlands | KVK: 55711766